Flott sesongavslutning søndag 8. okt

Mange spillere, trenere, foreldre og andre tok turen til årets sesongavslutning på Eidsvoll stadion søndag 8. oktober.

Søndag 8. oktober ble det arrangert sesongavslutning for alle spillere, trenere, lagleder, foreldre og andre interesserte på Eidsvoll stadion.

Mange møtte opp og det ble en hyggelig dag med fotballaktiviteter, premieutdeling samt brus og kaker til spillerne.

EIF fotball har i år hatt påmeldt 23 lag i aldergrupper fra 7 år tom oldboys og det har aldri tidligere vært så mange aktive fotballspillere i klubben. I tillegg til de som har deltatt i seriespill har vi hatt en gruppe for "lek med ball - 4-5 år" samt en nystartet gruppe med 6-åringer som vil delta i seriespill neste år.

Det er hyggelig å se så mangle ivrige barn og ungdom samlet og det lover godt for fremtiden.

Takk til alle som møtte opp og gjorde dette til et fint arrangement!

Noen bilder fra dagen: -se også bildealbum på EIF fotball sine facebooksider.