Fotballglede og mye folk på Norgeshuscup

Det var et yrende liv og mye fotballglede når EIF arrangerte Norgeshuscup 23. og 24. september.

I helgen 23. - 24. September var nesten 70 lag i alderen 7- 12 år samlet til Norgeshuscup på Eidsvoll stadion.

Det ble spilt til sammen 90 kamper på lørdag og søndag og det var et yrende liv fra første til siste kamp.

Lørdag ble det spilt 7'er kamper og vi hadde besøk av lag fra Ull/Kisa, Skedsmo, Nordre Eidsvoll, Feiring, Kløfta, Fenstad, Holter, Lillestrøm, Raumnes & Årnes og Finstad i tillegg til våre EIF lag.

Søndag ble det spilt 5'er kamper og vi hadde besøk av lag fra Frogner, Ull/Kisa, Feiring, Skjetten, Lillestrøm, Eidsvold Turn, Løvenstad, Fenstad, Kurland, Hurdal, Dal og Fet i tillegg til våre EIF lag.

Vi ønsker å takke alle lag, spillere, trenere, lagledere, foreldre og alle andre som møtte opp for deltakelse på årets cup.

I tillegg retter vi en stor takk til alle frivillige foreldre og andre som stilte opp på dugnad fredag, lørdag og søndag. Uten denne innsatsen ville det ikke blitt noe cup for ungene.

Spillere fra klubbens ungdomsavdeling (G13, G14 og G16) stilte som dommere, takk til dere også.

Årets Norgeshuscup ble en stor suksess og vi håper å se dere alle igjen neste sesong!

Noen bilder fra helgens Norgeshuscup:

For flere bilder se EIF fotball sin Facebookside for eget bildegalleri.