SOMMERFERIE

De fleste lag har nå tatt sommerferie, noen holder det igang, da de skal på cup etc.

Klubbapp

Nå har du som er medlem av EIF tilgang til klubbappen tilknyttet EIF sin hjemmeside

EIF klubbkolleksjon til pakkepris 22. - 23. juni hos Intersport Eidsvoll

Det er markedsdager hos Intersport Eidsvoll 22. - 23. Juni og EIF klubbkolleksjon tilbys til pakkepris 899,-

Er du født i 2012 og ønsker å spille fotball i EIF

EIF Fotball starter opp med treningstilbud for jenter og gutter født i 2012 - Onsdag 8. august kl. 17.00 på Eidsvoll Stadion

Kjempet til seg etterlengtet poeng

Etter seks strake tap tok EIF endelig poeng igjen da et sterkt Strømmen 2-lag ble holdt til 1-1.

EIF Fotball inviterer til "Ungdomskveld" fredag 22.06. kl. 18.30

Fredag 22.06. kl. 18.30 ønsker vi velkommen til "Ungdsomskveld" i salen på Klubbhuset.

Bittert tap i målfest

EIF hentet opp Rælingens 3-1-ledelse, men to kalddusjer på tampen sørget for nok et tap.

Spiller fra EIF på regional talentsamling

Helgen 8-10. juni arrangerer Håndballforbundet region Øst - regional talentsamling i Rakkestad for spillere født 2003 Her er EIF så heldige å få med 6 spillere (3 jenter og 3 gutter)

Bare nesten mot Hauerseter

EIF kunne fått med seg poeng i varmen på Nordkisa, men det endte med ettmålstap.

Fjerde strake tap mot Aurskog-Høland

Et ungt EIF-lag fikk det tøft mot topplaget Aurskog-Høland.

Fyll ut navn og e-post for å motta info fra Eidsvold Idrætsforening

Besøk våre lagsider